Nem hibázhatott hazánk egyik legnépszerűbb popcsapata, a Desperado, hiszen próba nélkül, tízezer ember előtt forgatta legújabb videoklipjét. Az őszi Total Dance Fesztiválon több mint tíz kamera figyelte minden mozdulatukat; a végeredmény március 05-től látható.

Tavaly májusban jelentette meg legújabb, Best Of zenei albumát a többszörös platina- és aranylemezes Desperado együttes, a CD-n három új szerzemény is hallható. A debreceni együttes – amely 1998-ban alakult -, másodvirágzását éli, hiszen a 2000-es évek közepén volt akkora érdeklődés irántuk, mint napjainkban. Ők pedig egy percre sem állnak meg, legújabb dobásuk pedig rendhagyó volt az ő karrierjük életében is.

„A Total Dance fesztiválon, még novemberben szerettünk volna egy olyan klipet forgatni, amely a legjobban passzol a Csak a zene kell című dalunkhoz. Az új szerzeményt DJ Szatmári feat Jucussal adjuk elő. Heteken át készítettük elő a forgatást, az egyeztetéseken kívül azonban arra nem volt lehetőségünk, hogy mindent lepróbáljunk. Szerencsére minden jól alakult, és nem csalódtunk, hiszen tízezer, önfeledten bulizó ember előtt léphettünk színpadra, akik végigtáncolták a fellépésünk” – idézte fel Zoy a forgatást.

A zenekarnak egyetlen lehetősége volt, nem hibázhatott senki, pedig a táncosokkal is a fellépés előtt nem sokkal találkoztak először. A tavaly év végi sok fellépés miatt az együttes, a vendégelőadók és a táncosok is külön készültek arra a 3,5 percre.

„A megszokott stábunk, illetve a Total Dance Fesztivál szervezői által biztosított operatőri gárda jóvoltából több mint tíz kamerával rögzítettük a fellépést. A klipnek azonban nemcsak ez a különlegessége, hanem az is, hogy Kelet-Magyarország két popdance dívája, Betti és Jucus a két főszereplője, akik most énekeltek először együtt duettet” – tette hozzá Bodnár Zsolt.

Az énekesnő, Gábor Betti elmondta, kíváncsian várják a klip fogadtatását, hiszen ilyen típusú klipjük még nem volt és még soha nem szerepeltek ennyien egy klipjükben sem.