Réka

1989. december 7-én születtem Erdélyben, Kolozsváron. 3 éves koromban Debrecenbe költöztünk, mert édesapám leszerződött a színházhoz operaénekesként, így a színpad végigkísérte az egész életemet. A család korán felfigyelt a zene iránti kötődésemre, ezért a szüleim beirattak zeneoviba és már kölyökként kisebb színházi szerepeket is kaptam. Ezt követte a zene tagozatos általános iskola, majd az Ady Gimi ének-zene tagozata. Itt 8 évig kórusban énekeltem majd az egyetemi éveim alatt Budapesten karaoke műsorokat vezettem különböző szórakozóhelyeken. Itt döntöttem el, hogy az énekléssel szeretnék foglalkozni hivatásszerűen.
Több tehetségkutató műsorba és énekversenyre jelentkeztem itthon és külföldön is, melyek közül néhányat meg is nyertem. A Debrecen Hangja versenyen volt alkalmam először nagyszínpadon több ezres közönség előtt énekelni az Abrakazabra együttessel.
Mindig vonzottak a mediterrán tájak és a latinos dallamvilág. “Titmouse” (Cinege) néven korábban felvettünk pár dalt a párom, Axel stúdiójában Debrecenben, akinek köszönhetően a Kerozin együttes fellépő vendégeként több alkalommal énekelhettem magyar és külföldi közönség előtt itthon, valamint Görögországban, Máltán, Svájcban, Münchenben, Tenerifén, Floridában és New York-ban.
Hihetetlen érzés színpadra állni gyerekkorom meghatározó, kedvenc csapatával és örökzöld slágereivel. Ezekre a zenékre buliztam tizenévesen, így minden dalt ismerek és szeretek. Nagyon hálás vagyok Andrisnak és Zsoltinak amiért rám gondoltak és megkerestek, hogy dolgozzunk közösen. Rendkívül megtisztelő és köszönöm a bizalmat!
Ígérem mindent megteszek, hogy a közönségnek és a srácoknak se okozzak csalódást és tovább tudjuk vinni a Desperado életérzést.